Uusi paras kaveri

30.11.2017 - 9:56 / Jellu.


Aatu1Aatu2

Vää-Vää ihastui kirppikseltä löytyneeseen pehmokoiraan. Annoin koiran hänelle syliin ja ajattelin, että ostan sen, jos hän pitää siitä kiinni kassalle asti. Ei olisi halunnut päästää irti kassallakaan. En osta Vää-Väälle kauheasti leluja, mutta tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Nyt Aatu on unileluna. Jos Vää-Vää herää yöllä, usein riittää kun Aatu laitetaan takaisin viereen. Jos Aatun alkuperäinen omistaja tunnistaa tämän hauvan, niin saa tietää että on päässyt hyvään kotiin 🙂 Onko teidän lapsillanne samanlaisia lempileluja?

Aatu

Kategoria: Sarjakuvat, Suomenkielinen.
Tagit: , ,2 vastausta - “Uusi paras kaveri”

  1. Murwelo Kirjoittaa:

    Ei ole lapsia joilla olisi samanlaisia mielihaluja, mutta itse elävästi muistan omasta lapsuudestani rakastaneeni pitkäkarvaista makaavaa valkoista kissaa joka seurasi elämässä ties kuinka pitkään

  2. Jellu Kirjoittaa:

    Hauska kuulla! Minulla on vielä tallella yksi rakas koirapehmolelu omasta lapsuudestani.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Arkistot

Kategoriat

Meta